Wie is …

Wie zit er achter Mindset Bedrijfsontwikkeling?

Mijn naam is René Wantzing en ik ben de oprichter en eigenaar van Mindset Bedrijfsontwikkeling. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond en mijn uitgebreide ervaring als manager en ondernemer help ik ondernemers – vooral – in de fitnessbranche hun bedrijf door te ontwikkelen en daarmee een gezonde, stabiele toekomst in te sturen. 

Oorspronkelijk kom ik uit de grafische sector, waarin ik werkzaam was als operationeel verantwoordelijke bij grote drukkerijen. Een echte procesindustrie, waar de focus elke dag weer lag op het halen van een zo hoog mogelijke efficiëncy. Na 17 jaar heb ik de overstap gemaakt  naar de fitnessbranche, waarbij ik in de economische crisis van 2009 mijn eigen bedrijf ‘verloor’. Ik ging door een hard, maar achteraf ook heel waardevol leerproces.

De fitnessbranche op zich beviel me wel en ik kreeg de mogelijkheid om bij een in de branche bekend marketing-adviesbureau aan de slag te gaan. Na 6 jaar vanuit die hoedanigheid een rol gespeeld te hebben, was de tijd rijp om mijn ervaring, kennis en kunde terug te laten komen in Mindset Bedrijfsontwikkeling. Mijn doel: zoveel mogelijk fitnessondernemers helpen bij het verder professionaliseren van hun concept en hun bedrijfsvoering teneinde de onderneming optimaal te laten renderen en een gezonde toekomst in te sturen. En met succes, mag ik zeggen. In de afgelopen jaren heb ik bij mogen dragen aan de groei van veel fitnessondernemingen. Heb ik ondernemers kunnen helpen de juiste keuzes te maken en tijdens de Corona-periode heb ik mijn ervaring in crisismanagement ten goede kunnen laten komen van mijn klanten. 

En nu wacht de volgende uitdaging: De focus moet van ‘overleven’ gebracht worden naar herstel en verdere professionalisering van concepten en bedrijfsvoering. En ook in dit proces stel ik mijn ervaring, kennis en kunde graag ter beschikking aan mijn klanten. Samen werken we aan een gezonde toekomst van de onderneming!

Wil je eens vrijblijvend kennis maken?